Nieuws

Fetal Realistic (Baby)View

pretecho fetal realistic view

Fetal Realistic (Baby)View
Vanaf januari 2014 beschikken de BabyView vestigingen in Oosterwolde en Zoetermeer over een nieuwe echograaf van SamSung Medison, de AccuVix A30.

De afgelopen jaren zijn er veel  ontwikkelingen geweest op het gebied van echografie. De eerste echobeelden waren gebaseerd op 2D, vele jaren later werd de 3D variant geïntroduceerd en kort daarna was daar de 4D pretecho.

De nieuwste echografie techniek is de FETAL REALISTIC VIEW. Sinds de oprichting van BabyView volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van echografie op de voet. Wij maken dan ook gebruik van een echograaf, die de beschikking heeft over de nieuwste technieken. Hierdoor kunnen jullie nu het kindje bewonderen in Fetal Realistic (Baby)View.

 Van 2D, 3D en 4D naar Fetal Realistic View (FRV)

Volg ons op:
facebook YouTube twitter